Gents is een specialist in herenkleding. Het is een bedrijf met zo’n twintig vestigingen door heel Nederland en een zich steeds verder uitbreidende webshop. Hier kun je als man terecht voor kleding voor meerdere gelegenheden. Denk aan galapakken, een trouwkostuum of een business-suit. Bij Gents vindt je altijd iets passends en moderns.

 

Wanneer moet ik wat aan?

 

Als man ben je misschien niet zo thuis in wat nu precies passende kleding is bij een bepaalde gelegenheid. De kledingetiquette is wellicht niet zo aan jou besteed. Desondanks kom je in je leven natuurlijk regelmatig voor gebeurtenissen te staan waarvoor je niet zomaar je spijkerbroek uit de kast kan trekken. Gelukkig helpt Gents je dan bij het zoeken naar de juiste kleding. Zij leggen je snel uit wat een term betekend en wat je daarbij aan moet.

 

Black tie of white tie?

 

Black tie of white tie? Wie weet het verschil? Nou, vooruit, even een klein lesje dan. Een white tie is een rokkostuum dat meestal wordt gedragen bij officiële feesten, gala’s en ceremoniële gebeurtenissen. Het bestaat uit meerdere onderdelen en is de meest klassieke avondkledij voor de man.  Black tie is de smoking, die gedragen wordt bij formele gelegenheden waarbij de dresscode black tie is. Dit pak bevat de beruchte vadermoordenaar, een openstaande boord, vleugel of kraag.

 

Bij Gents is het betaalbaar

 

Black tie, white tie, tenue de ville, smart casual of jaquet, dit soort kleding hakt  meestal behoorlijk in je budget. Gelukkig is deze herenkleding bij Gents heel betaalbaar. De prijzen voor een pak beginnen al bij 99,95 euro en eindigen bij 249,95 euro. Daarbij spreekt vanzelf dat de kleding van goede kwaliteit is waardoor de kleding lang mee gaat.

 

Voor elke maat een pak

 

Een groot voordeel van Gents is dat ze hun kleding in heel veel maten beschikbaar hebben. Je vindt pakken vanaf maat 42 tot 64, maar daarnaast is er ook rekening gehouden met lengte (maat 118). Kortom, bij Gents vind je zeker een geschikt pak voor elke gelegenheid.