Dames vinden het leuk om schoenen te kopen, dit toch iets wat wel overeenkomt tussen de vrouwen. Het is alleen wel zo dat veel vrouwen er moeite mee hebben om goede schoenen te vinden, zij hebben natuurlijk niet zoveel zin om altijd maar hakken te dragen. Dit is niet zo raar, deze zitten nu eenmaal niet zo fijn als een paar goede sneakers aan je voeten. Om je te laten zien wat de beste dames sneakers zijn hebben we hier de sneakers die je zeker niet mag missen als vrouw zijnde, deze zouden dan ook bij iedereen in de kast moeten staan.

De Nike Roshe

Deze schoen valt altijd goed in de smaak bij de vrouwen, alle vrouwen kunnen deze dan ook dragen als zij er wat hip bij willen lopen. Het zijn schoenen die goed te combineren zijn met veel soorten outfits. Of je een legging aanhebt, of dat je een paar jeans hebt. Het speelt echt geen rol, de Nike Roshe kan altijd wel gedragen worden. Het grappige van deze schoen is dat je super veel keuze hebt uit de kleurenpatronen. Hierdoor kan iedereen zelf een schoen kiezen die bij de outfit past. Je kunt er ook voor kiezen om jouw aankoop nog net even iets specialer te maken, dit doe je met Nike ID. Zo is het mogelijk om heel je schoen zelf te ontwerpen, niet veel mensen hebben dit. Op die manier zal je zeker wel goede schoenen kunnen vinden!

Converse schoenen

De Converse sneakers mogen natuurlijk niet ontbreken in dek ast. Deze klassieke schoen gaat al veel jaren mee, veel vrouwen hebben er dan ook wel een paar van. Ze kunnen altijd gedragen worden,  zien er hip uit en zijn vrij vrouwelijk. Daarnaast loop je er heerlijk op. De Converse sneakers zijn de echte schoenen die bij elke outfit een goede toevoeging zal zijn. Mocht je een paar basics willen hebben dan kan je kiezen voor de egale kleuren. Die zijn altijd het meest, als je op wilt vallen is een gekleurd paar natuurlijk ook goed. Je hebt ontzettend veel vrijheid bij het kiezen van een leuke kleur!

De sneakers van Vans

We komen als laatste aan bij de sneakers van Vans. Dit skatemerk heeft over de jaren heen erg veel modellen op de markt gebracht. De dames dragen ze vaak, ze lopen dan ook erg lekker. De Vans sneakers hebben toch een bijzondere vibe, een beetje rebels is het wel. De Era collectie nog altijd het meest verkocht, deze staan dan ook bekend als de standaard. Het voordeel van Vans is dat je deze voor een relatief lage prijs kunt kopen, een collectie is dan ook makkelijk om te verzamelen Heb jij ook al jouw sneakerkast aangevuld met de beste sneakers van het moment?